Archive: 27.04.2018

Всеукраїнський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

17-19 квітня 2018 року на базі туристичного комплексу «Буковель» відбувся Всеукраїнський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Метою їх проведення є залучення дітей до науково-технічної творчості та організації їх змістовного дозвілля. Вік учасників – до 10 років.

Дізнатися більше

Обласна виставка-конкурс з виготовлення шпаківень «Птахи прилетіли»

12 квітня 2018 року на базі Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулась обласна виставка-конкурс з виготовлення шпаківень «Птахи прилетіли». Цього року виставка пройшла вперше і надалі проводитиметься щорічно департаментом освіти, науки і молодіжної політики Івано-Франківської ОДА за допомогою організаційно-методичного забезпечення Івано-Франківського ОДЦНТТУМ.

Дізнатися більше

Виставка-конкурс «Птахи прилетіли» м. Тлумач

На виконання наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики № 203 від 21.03.2018 р., про проведення обласної виставки – конкурсу з виготовлення шпаківень «Птахи прилетіли», набуття вихованцями БДЮТ Тлумацької ОТГ навичок в обробці різноманітних матеріалів та знань, вивчення дітьми особливостей життя пернатих.

Дізнатися більше