Фестиваль юних науковців та техніків Прикарпаття

Вер 20, 2018 Головні новини

З метою розвитку та популяризації науково-технічної творчості та інженерних наук, пропаганди кращих практик дитячого та молодіжного проведення вільного часу, 16 вересня 2018 року в парку «Руської трійці» м. Івано-Франківська пройшов фестиваль юних науковців та техніків Прикарпаття.
Організатором заходу виступив Івано-Франківський обласний державний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

В рамках Фестивалю відбулася благодійна велична виставка-продаж робіт юних конструкторів та інженерів, демонстрація роботи гігантського маятника Фуко, хімічних дослідів та 3D-відео, ефект якого може відтворити кожен бажаючий.

Конкурс на найкраще фото в фотозоні з написом «Я люблю науку й техніку!» приваблював любителів селфі, а майстровиті школярі мали змогу взяти участь в майстер-класах з технічної творчості.
Наукові пікніки, організовані неподалік, створили підсилюючий ефект від позитивний вражень про науку, яка може бути цікавою та захопливою.

У Фестивалі взяли участь керівники та вихованці гуртків Богородчанського науково-технічної творчості учнівської молоді, Богородчанського будинку дитячої творчості, Долинської станції юних техніків, Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Коломийського навчально-виробничого центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Тисменицького будинку дитячої та юнацької творчості.

Учасники та відвідувачі Фестивалю познайомилися з цікавинками науки, техніки та технологій, обмінялися своїми ідеями та отримали море задоволення.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *