Семінар-практикум «Системи автоматизованого проектування»

Лют 18, 2019 Головні новини

29 січня 2019 року на базі Вищого професійного училища №21 м. Івано-Франківська пройшов семінар-практикум для керівників гуртків та вчителів креслення закладів ЗЗСО та ЗПО.

Семінар проводився з метою підвищення професійної майстерності вчителів та керівників гуртків креслення області, підготовки до обласного конкурсу з креслення та основ графічної грамоти.

В заході взяли участь 18 педагогічних працівників з Богородчанського, Галицького, Долинського, Калуського, Коломийського, Надвірнянського, Рогатинського, Снятинського, Тисменицького районів, Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості, Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Вищого професійного училища № 21 м. Івано-Франківська.

Баб’як Михайло Михайлович, директор Вищого професійного училища №21 міста Івано-Франківська провів практичне заняття на тему «Побудова моделі «Ступінчастий вал» в програмі «КОМПАС-3D».

Учасники семінару сформували уявлення про графічний редактор «КОМПАС-3D», дізнались основні прийоми роботи в програмі та розглянули алгоритм побудови найпростішої деталі – «Вал», а також закріпили на практиці даний алгоритм побудови.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *