Семінар-практикум для керівників радіотехнічних гуртків та гуртків робототехніки

Лют 19, 2019 Головні новини

14 лютого 2019 року на базі Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді пройшов семінар-практикум для керівників радіотехнічних гуртків та гуртків робототехніки.

Семінар проводився з метою підвищення професійної майстерності керівників радіотехнічних гуртків та гуртків робототехніки області, підготовки до обласної радіотехнічної олімпіади.

В заході взяли участь 24 педагогічних працівники з Богородчанського, Долинського, Надвірнянського, Тисменицького районів, міст Івано-Франківська, Калуша, Рожнівської, Тлумацької та Яблунівської ОТГ, Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Коледжу електронних приладів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Олександр Аронець, керівник гуртків радіоелектронного конструювання та робототехніки Arduino розповів про тренди в конструюванні пристроїв та провів майстер клас по складанню чотириколісного робота на платформі Arduino з дистанційним керуванням по смартфону.

Михайло Ікалюк, заступник директора Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді повідомив про умови проведення обласної радіотехнічної олімпіади старшокласників в 2019 році.

Учасники семінару ознайомились з програмуванням в Arduino та підручником Олександра Аронця, оглянули та використали в майстер класі освітній конструкторський набір з Arduino робототехніки і автоматики, обмінялися досвідом та отримали сертифікати участі в заході.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *