Обласні змагання з автотрасового модeлізму (28.10.2017)

Жов 30, 2017 Головні новини

В суботу 28 жовтня 2017 року на базі Заболотівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Снятинської районної ради відбулись обласні відкриті змагання з автотрасового моделювання. Організатором заходу виступив департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації. Координацію з проведення заходу здійснював Івано-Франківський обласний державний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.


Організатори змагань основною метою вбачали виявити кращих учнів, які засвоїли технологічні прийоми, уміння і навички у проектуванні, виготовленні та запуску трасових моделей автомобілів. Адже автотрасовий моделізм – це не тільки один із видів технічної творчості школярів, спрямований на створення моделей автомобілів, а й один із наймасовіших і найзахоплюючих видів спорту.

У перегонах взяли участь 17 вихованців гуртків з Снятинського району та Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Юні автомоделісти змагалися в особистій першості  у трьох класах моделей: «G-1», «G-33», та «F-1». Найкращі результати показали вихованці  Івано-Франківського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Призерами стали: Мироняк Олександр, Глібчук Віталій, Бачук Михайло, Івоняк Володимир, Стеф’юк Іван, Стеф’юк Тимур, Чорнописький Роман, Іванчук Євген.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *