Обласний семінар-практикум керівників гуртків та вчителів креслення

Лют 26, 2020 Головні новини

25 лютого 2020 року на базі Вищого професійного училища №21 м. Івано-Франківська проведено обласний семінар-практикум керівників гуртків та вчителів креслення.

Семінар проводився з метою підвищення професійної майстерності керівників гуртків і вчителів креслення закладів освіти області та популяризації основ графічної грамоти та технічного креслення в позашкільній та позакласній роботі з учнівською молоддю.

В заході взяли участь 15 педагогічних працівників з закладів освіти Богородчанського, Долинського, Коломийського, Надвірнянського районів, міст Коломиї, Івано-Франківська, Вищого професійного училища № 21 та Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Учасники семінару-практикуму взяли участь у майстер-класі «3-Д моделювання деталі за допомогою КОМПАС-графік», який провів директор ВПУ № 21 Михайло Баб’як.

Кожен учасник семінару-практикуму взяв активну участь у обговоренні питань розвитку та удосконалення роботи гуртків креслення та практично виконав креслення запропонованої моделі за допомогою комп’ютерної програми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *