Обласний семінар-практикум керівників радіотехнічних гурткiв та гуртків робототехніки на платформі Arduino

Лют 28, 2020 Головні новини

27 лютого 2020 року на базі Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний семінар-практикум керівників радіотехнічних гурткiв та гуртків робототехніки на платформі Arduino.

Семінар проводився з метою підвищення професійної майстерності керівників радіотехнічних гурткiв та гуртків робототехніки закладів освіти області та був спрямований на популяризацію робототехніки та радіоелектроніки в позашкільній та позакласній роботі з учнівською молоддю.

В заході взяли участь 20 педагогічних працівників із закладів освіти міст Долини, Надвірної, Калуша, Коломиї, Косова, Тлумача, Тисмениці, Івано-Франківська, сіл Хриплин, Микитинці і Креховець та Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Учасники семінару-практикуму взяли участь у майстер-класі «Конструювання електронних пристроїв на платформі Arduino (технологія “Розумний дім”)», який провів Аронець Олександр Васильович, керівник гуртків Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Учасники семінару-практикуму взяли активну участь у обговоренні питань щодо організації змагань RoboCar (моделей роботів створених на платформі Arduino) та змагань радіокерованих автомоделей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *