Обласне методоб’єднання керівників фотогуртків

Лис 20, 2018 Головні новини

З метою підвищення кваліфікації керівників фотогуртків області та відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді 14 листопада 2018 року пройшло засідання обласного методичного об’єднання керівників фотографічних гуртків області.

На засіданні відбулась презентація проекту навчальної програми «Мобільна фотографія». Автор програми та керівник гуртка Цінівська Людмила В’ячеславівна провела демонстрацію роботи в онлайн сервісі по обробці мобільних фотографій «AVATAN» та поділилась власним досвідом з керівниками гуртків по роботі з мобільним фото. Керівникам гуртків також було продемонстровано готові друковані фотографії оброблені в даному сервісі.

Голова методоб’єднання Костів Олег Володимирович розглянув питання по роботі з дітьми з особливими потребами на заняттях фотографічних гуртків та участь їх у конкурсах.

Також відбулась продуктивна робота в обговоренні умов проведення обласного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» та обласних змагань юних фотолюбителів. В розгляді умов методоб’єднання відштовхувалось в першу чергу від умов Всеукраїнських змагань. Керівники фотогуртків області прийняли рішення на рахунок бази проведення обласного конкурсу та змагання. Прийнято рішення по кількості робіт від гуртка та зокрема від кожного учня, про розмір та формат фотографій, формат підпису фотографій, їх сортування по вікових групах.
Керівники гуртків давали свої пропозиції на рахунок призів для переможців обласних змагань.

Наприкінці засідання між керівниками фотогуртків відбувся обмін досвідом.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *