Обласний конкурс робіт юних фотоаматорів “Моя Україно!”

Жов 17, 2024 Головні новини
   15 жовтня 2024 року відбулась оцінка робіт обласного конкурсу юних фотоаматорів “Моя Україно!”. Цей конкурс вже став традицією, яка об’єднує молодих талантів з усієї області, надихаючи їх розвивати свої навички у фотомистецтві.
   Цього року до оцінювання журі було представлено близько 430 робіт, що свідчить про зростаючий інтерес до фотомистецтва серед молоді. Після кількох складних годин обговорень, суперечок і обміну думками, члени журі ухвалили рішення, обравши найкращі роботи, які вже вирушили на Всеукраїнський конкурс “Моя Україно!” у Києві.

   Важливо відзначити, що цей конкурс є не лише змаганням, а й результатом плідної гурткової роботи. Гуртки юних фотоаматорів та студії мистецтв активно займаються навчанням дітей та підлітків, допомагаючи їм освоїти основи фотографії, композиції та роботи з освітленням. Завдяки такій підтримці, молоді таланти отримують змогу розвивати свою креативність, експериментувати з різними стилями та знаходити своє місце в світі мистецтва.

Цей фотоконкурс став яскравою подією, яка підкреслила важливість творчості у житті молоді. Більше інформації про результати конкурсу та роботи учасників будуть розміщені на нашій сторінці у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *