У конструкторській справі, як і в будь-якому іншому виді творчості, людині часто доводиться йти нестандартним шляхом. І на цьому шляху їй дуже важливо досконало оволодіти тими способами, засобами і методами конструкторської творчості, яку виробили її попередники. Конструктор, озброєний таким “інструментом”, як знання і практика, швидше і з меншими витратами сил досягне мети, зможе більше встигнути зробити, якість його творчої праці стане вище, бо все далі він буде відходити в своїй творчості від надзвичайно трудомісткого і нераціонального “шляху проб і помилок “.

Заняття в гуртку допоможуть зробити перші кроки на шляху творення, познайомить з основними прийомами конструкторської роботи.

Актуальність даного гуртка полягає у відтворенні в діяльності учнівського колективу умов сучасного промислового виробництва. Така діяльність сприяє більш успішній соціалізації та професійній адаптації підростаючого покоління в умовах збільшення потреби у працівниках машинобудівних та виробничих галузей, однією з яких є транспортне машинобудування.

Мета діяльності гуртка – всебічний розвиток творчої особистості та формування ключових компетентностей вихованців.


Керівник гуртка:
        Цимбалій Володимир Васильович

 
Місце проведення занять:
м. Тлумач, вул. Плебанія, 10

тел. (099) 059-92-05

дом.тел. 2-11-92
 
 


Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar