Авіамоделювання – поширений вид технічної творчості.

Це одне з улюблених занять учнівської молоді, масовий технічний вид спорту, який допомагає ознайомитися зі світом авіації.

Заняття в гуртку не лише розвивають у дітей інженерні навички, а й допомагають їм набувати знань з математики, фізики, хімії, креслення та інших дисциплін, допомагають організувати змістовне дозвілля.

У вихованців гуртка формується інтерес до творчості та комунікативні якості, виховується патріотизм, любов до України, гордість за її досягнення.

Мета роботи гуртка полягає в ознайомлені вихованців з принципами авіабудування, сприянні їх професійному самовизначенню, прищепленні любові до праці, що гарантує успішне навчання у професійній та вищій школі. Підготовка компетентних авіаконструкторів дасть можливість вивести Україну на конкурентоспроможний рівень ринку ідей, винаходів. проектування новітніх моделей авіаційної техніки.

 В гуртку авіамоделювання вчаться конструювати, виготовляти та запускати у повітря вільнолітаючі, кордові та радіокеровані моделі літаків, приймають участь у змаганнях, виставках та конкурсах з авіамодельного спорту.

 

 

Простішу літаючу модель вихованець може зробити за один тиждень навчання, а також навчитися керувати кордовою чи радіокерованою моделлю літака за 2-3 місяця, використовуючи комп’ютерний симулятор.

 


Час проведення занять:

Понеділок   15:00-16:35

Середа           15:00-16:35

П’ятниця      15:00-16:35



У нас діти навчаться:

  • Оброблювати деревину, метали та пластмаси;
  • Працювати на деревообробних та металообробних верстатах;
  • Використовувати різноманітні сучасні клеєві композитні маси та матеріали.


Керівник гуртка:
Соколовський Михайло Вікентійович


Місце проведення занять:
м. Івано-Франківськ, вул. Короля Данила, 7

тел. (066) 444-00-36

дом.тел. 75-09-63