Всеукраїнські змагання з ракетомодельного спорту 2018

З 14 травня по 20 травня 2018 року на аеродромах Чернігівщини проводилися Всеукраїнські відкриті змаганнях учнівської молоді (юніори) з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів (юнаки) (IV ранг) з метою підвищення майстерності учнівської молоді та керівників гуртків спортивно-технічного профілю.

У змаганнях взяли участь 17 команд з 9 областей, а саме Чернігівської, Донецької, Харківської, Дніпровської, Сумської, Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Херсонської та м. Ніжин. На змаганнях Івано-Франківську область представляла команда Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді під керівництвом Рапалюка Богдана Васильовича.
Була розіграна особисто-командна першість у запуску моделей ракет класів: S1А, S4А, S6А, S7, S9А, S8D. Змагання відбувалися на висоту і тривалість польоту, для моделей-копій важлива була деталізація ракети і реалізм польоту.

Команда МЦНТТУМ виборола І командне місце у класі моделей ракет «Салют» та ІІІ командне місце у класі моделей ракет S-6-A. Особисте І місце у класі моделей ракет «Салют А/2» виборов Слаб’як Павло, ІІ місце у цьому ж класі отримав Пирожук Олег.

Керівник команди, майстер спорту України з ракетомодельного спорту Рапалюк Богдан Васильович зайняв два перших і одне друге місце серед дорослих у різних класах моделей ракет. Лутчин Роман Васильович, керівник гуртка МЦНТТУМ був запрошений для роботи у суддівській колегії Всеукраїнських змагань з ракетомодельного спорту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *